Apr. 24, 2013

för någon dag sedan smakade jag nya loka med smak av jordgubb.älskar man jordgubbsglass ska man absolut köpa denna goda dricka!




justin bieber

syrran har precis kommit hem från justins konsert- inte alls avis



morgonpromenad innan skolan börjar




21:a april 2013

goddagens! idag drog jag och äldsta syrran till valbo lite sådär spontant. vi gick in på mio och ikea (käkade även en god laxsallad där) och kolöade efter en bra bäddmadrass som jag hade tänk införskaffa mig :)
ska åka in nästa vecka och kolla med mamma också så det blir bra :)

nu ska vi gå hem till mormor kicki i östanå. puuh, en bra jäkla bit! :)
(tränings linne från stadium, as skön)



premiär grillning!!




morgonpromenaden!




19 april 2013

hallå! idag vid tre tiden promenerade jag och killen en runda på 6,5 km. så himla härligt men gud så trött man blir i kroppen. imorgon blir det samma runda igen! :)
just nu är vi hos syrran och hennes kille. dem har bjudit på tacoooos, mums så gott. vi ska snart kolla på utröstningen av lets dance, ska bli kul att se vem som åker ur... :)

(unnar mig lite glass... gud så länge sen!!!)



17:onde april 2013

gooodagens! idag har vi studiedag. trotts det har jag jobbat tre timmar på dressmann :) kom hem för ett tag sedan. nu tänkte jag skära upp en god fruktsallad sedan ska jag och killen ut på en promenad! :)




15:onde april 2013

idag så satte jag väckarklockan kl 08;00 för att jag skulle hinna med och gå/springa på mitt promenadband. puuh, är glad att jag har gjort det :)

nu ska jag fixa i ordning mig - praktik om en timme !




grattis emmis!




12:e april 2013

Hej! Jag var som sagt ute på en promenad med våra två småhundar :) Dem sprang och jagade varandra så nu ligger båda två och sover :)
Jag själv sitter och pluggar, men
är förhoppningsvis klar om en timme. Tänkte hoppa in i duschen efter och sedan kommer grabben hit. Det blir det tacos ikväll, mmmumms. Fredaaaagsssmyyyss!






ute och rastar små killarna :)




kalasar!




5;e april 2013

hej! idag (på min sista lediga dag) drog jag, killen, syrran och hennes kompis in till valbo och shoppade. jag hittade en massa fintröjor! :)

klockan halv sju åkte vi in till livingroom och käkade god mat och en väldigt god efterrätt!









4:e april 2013

tredje och sista passet för veckan! idag köpte jag en laxsallad till lunch, den kommer göra susen. :)
slutar kl 19:00, långöppet på stan till 20:00!




3:e april 2013

just i detta nu promenerar jag hem till pöjken min. vi ska ut på en långpromenad och sedan hem till honom och kolla på real matchen :)

idag har jag jobbat. ska jobba mitt sista (lång)pass imorgon sen får jag ha påsklov en dag ;)




2:a april 2013

ligger utslagen i soffan. vid nio tiden imorse ringde chefen och frågade om jag ville jobba! jag tackade självklart ja till det så det var bara att hoppa upp ur sängen och åka iväg! jobbade i 7 timmar vilket inte är så tokigt! :)

(sliten tjej)




1:a april 2013

goddagens! idag fick vi oss en rejäl sovmorgon! vi vaknade inte förens halv tio vilket vi inte har gjort på nån månad typ. vi gjorde iordning en god frukost med färsk ananas och goda hallon, yummiiii :)

senare vid tre tiden drog vi in till valbo och nu på kvällskvisten drog vi hem till syrran och käkade tacos :) härligt och mysig dag!




RSS 2.0