klipp klipp!



igår så klipptes det åtminstonde en dm! är nöjd som tusan. det känns lite kontigt än bara, men jag vänjer mig nog :)

-

jahapp, det förra inlägget blev helt fel. jag skriver oftast genom mobilen och ibland klantar jag till mig... :)

var som sagt var hos frissan. är super nöjd, fast det känns ovanligt med kortare hår! :) bilder kommer sen. har ingen efter bild ännu :)

senare vid sex tiden drog vi in till forsbacka och spelade bilbingo. jag vann för en gångs skull!!! :D




-

tjeehoo! idag efter jobbet gick jag raka vägen till frissan. hon klippte minst en dm så nu känner jag mig stan skallig! haha

26:e augusti 2013

godmorgon! idag börjar jag kl elva.. jag har alltså vaknat alldeles för tidigt :) fast det kan vara skönt det också för då har man gott om tid att fixa och dona.

jag vaknade av att den här lilla lurviga hunden kom och la sig bredvid mig :)




25:e augusti 2013

kräftskiva efter lite söndagsjobb :)








23:e augusti 2013

tjenaaa! idag skulle jag egentligen vara ledig, men jag hoppade in och jobbade ett 9 timmars pass. just nu ligget jag i soffan och kikar på tv. jag hinner knappt kolla på tv så jag får se om alla repriser, oftast på kvällarna efter jobb :)

imorgon jobbar jag bara till 14:00. efter det blir det lördagsmys med killen :) älskar lördagar!!



tittar på allsånh på skansen. man känner sig tantig, haha

22:a augusti 2013

tjenixen!

igår så följde jag och killen med syrran till frissan. det tog ca en timme och resultatet blev superbra! snart är det min tur.... är bokad den 28onde augusti, spännande. jag ska klippa en bra bit i alla fall, är trött på mitt långa fula raka hår... det är så trååååkigt... :)

syrran;




jahappp, snart är min rast slut. idag så jobbar jag till 20:00. föresten, jag ska jobba varje dag fram till tisdag nu! :) ingen vila här inte...

19:onde augusti 2013

goooddag!
oj oj vilken förmiddag. min lillasyster hade tid hos ortopeden idag 08:15. dom skulle klippa bort gipset och sedan skulle hon röntgas igen. det tog sin lilla tid, vi blev klara runt halv tio.
efter det var vi så hungriga så vi drog till donken och käkade frukost. frukosten där är ju så himla goood! :)

vi gjorde ärenden i gävle eftersom att vi ändå var där. vid halv ett tiden var vi hemma igen och jag ska iväg och jobba kl fem. tuff dag men jag är ledig imorgon vilket är toppen! :)




18:onde augusti 2013

morsning korsning! igår så jobbade jag halva dagen. såg i min almanacka att jag har jobbat 10 lördagar i streck under hela sommaren, det är ju varje lördag sedan i slutet av maj! :) det har ju inte skadat precis, under sommaren är ju varje dag varit som fredag och lördag :)

efter jobbet igår kollade jag och grabben på united. senare på kvällen drog jag, killen, min äldsta syrra plus hennes kille till interpool och lirade biljard! galet kul! :)
vi kom hem runt halv två på natten.. sen var det bara att kliva upp igen vid tio imorse då klockan ringde.

idag så har jag jobbat inne i valbo till kl 3. är mör i kroppen nu.. ska ta och vila lite! hörs :)




veckan har rullar på...

... jag har jobbat pch jobbat och varit förkyld. justia, i tisdags var killen, jag, elida och kevin i gävle. vi gick på bio och käkade på churts street! super mysigt :)










11:e augusti 2013

Hej hej! det var ett tag sedan jag skrev.. jag har haft fullt upp med jobb, och på mina två ynka lediga dagar har jag haft fullt upp. den 6:e drog vi till friends arena. manchester united mötte aik och vi hade typ världens bästa platser! =D nu så har man sett världens bästa fotbollslag och grabbarna på nära håll, det är inte mycket som slår det.... gigs, van persie, nani, evra, vidic, jones, wellbeck.... och många fler. en dag ska vi dra till manchester och se dom spela på hemma plan! :)

här har ni några sunkiga mobilbilder. dom bästa bilderna finns på systemkameran fortfarande.. :)












sitter ute i solen och läser :)




4:e augusti 2013

Vilken underbar helg! I fredags jobbade jag hela dagen. I lördags jobbade jag halva dagen, plus att min mor fyllde år. Gäster var här, vi käkade gott, det var typ lika varmt som i egypten... (vilket är positivt! :))

(en av två tårtor)






Senare på kvällen åkte vi till Churt Street Saloon och käkade! :)







2:a augusti 2013

tjenixen! idag så har jag jobbat (som nästan alla andra dagar) 12:00-19:30 blev det idag, imorgon jobbar jag 10:00-15:00, lyyyyx. sen är jag ledig i tre dagar, vänta, hörde jag ledighet??? :o

innan jobbet hade jag en massagetid inbokad! :) det var hur nice som helst




RSS 2.0