barnvakt
en mugg full av kärlek

finaste muggen ♡
underbara stockholm!


26:e juli

goddagens! idag jobbar jag 12:00-19:30, lång dag men det har rullat på galant.
efter jobbet ska jag åka hem till killen och bara ta det lugnt. jag har jobbat varje dag sedan i måndags och imorgon är inget undantag. efter jobbet imorgon ska vi åka på 1-åra kalas :) !

jobb jobb jobb

Idag har jag jobbat på dressmann i sandviken och i gävle. Det blev tio timmar sammanlagt, mina fötter är som russin nästan.. haha!

Imorgon börjar jag jobba 17:00. Skönt med sovmorgon :)
19:onde juli 2013

tjena tjena. just nu är jag på jobbet (har tio min kvar av min rast) idag så jobbar jag till 17:00 och imorgon till 14:00 :) söndag är min lediga dag sen jobbar jag hela nästa vecka förutom på söndagen. det blir mycket jobb nu två veckor framöver, men jag ser fram emot det! :) skepp och hoj!
18:onde juli 2013

idag så fyller lilla miloo 5 år! :) han har fått massa presenter och så har han sprungit omkring och lekt hela dagen, min lilla miloo! :)

senare drog vi in till valbo och strosade runt. efter det drog vi alla (killen, jag, syrran, kusinen och killens bror) till stensätra och lirade fotboll lite så här på kvällalvisten =)
16:onde juli 2013

Idag så har jag och grabben åkt ut till pappa och hängt där ett tag. vi plockade en massa jordgubbar och käkade glass i stora lass :)

efter det drog vi ut till högbo och lirade minigolf. det är skönt att man blir bättre och bättre... :)
12:e juli 2013

imorgon är det sista jobbardagen för veckan! kämpaaaa :)
10:onde juli 2013

Tjena tjena! Igår så var vi barnvakt åt lilla Arvid och Hugo. Det var lila roligt som alltid! :)


8:onde juli 2013

Igår så åkte jag, killen, elida och kevin till strandbadet och chillade. vi var där från kl 2 och åkte hem runt 7, så det tog ingen nöd på oss inte. vädret var underbart och hela dagen var underbar! :)
lördag

jag, habbe, elida och kevin avslutar denna dag i svartviksstugan! vi har badat, grillat och fiskat. just nu njuter vi av utsikten! :)
4:e juli 2013

Idag har jag jobbat i valbo från 13-17, kort men intensivt pass :)

nu lite senare på eftermiddagen har vi haft kalas för kusinen i förväg. han blev supernöjd över sin lysande skateboard som han fick av oss :) ! vi har lekt lekar, spelat kubb och fikat :)


min syster plus ena kusinen gillar att dekorera tårtor ;p3:e juli 2013

Idag var det mitt första jobbpass efter fyra dagars ledighet =) jobbade 15-20 i valbo butiken och imorgon är jag där och jobbar igen!

just nu slappar jag och syrran i soffan :)
2:a juli 2013

Tidigare idag drog jag och elida till valbo. Jag köpte nya skor plua två långklänningar, precis vad jag behövde! :)

Vid halv fyra drog jag och familjen, killen plus kusinerna och faster till högbo. Där spelade vi minigolf, fikade och strosade runt där :)svartviksstugan


RSS 2.0