lördagsmyyyys

just nu är vi hemma hos pappa och har det bra! vi har käkat grillat, plockat jordgubbar från landet och snart ska vi spela kubb! :)






29 juni 2013

klockan är snart 01:00 så bör gå och lägga mig.. ska upp vid åtta eftersom att jag ska öppna butiken imorgon :) yehooo sista jobbardagen på längee, kämpa!

hörs!




27:e juni 2013

jobbade 10-18 idag. nu så är det bara två pass kvar till ledighet i fyra dagar!!
efter jobbet drog jag och syrran till maxi och handlade två liter jordgubbar! :) drog snabbt hem och gjorde iordning en god efterrätt :) mycket mer har inte hänt idag.
imorgon efter jobbet ska jag och killen dra till tennisplanen och lira lite :)!




26:e juni 2013

tjenixen! jag har precis avklarat min 3:e arbetsdag av 6 dagar, så hälften kvar! :)

strax så ska jag byta om och sedan bege mig till jernvallen. killen har fotbollsmatch :)




söndag

Idag så drog vi in till valbo och handlade tillbehör till poolen som vi satte upp igår :) poolen är snart fylld så det enda som behövs är bara lite sol!






skön helg!

Jag har varit ledig hela helgen vilket har varit underbart!

Igår så drog jag, syrran och killen till kungsgårn och spelade bilbingo :) äldsta syrran och tre av hennes kompisar var också där och spelade :) tyvärr ingen vinst, men vi är så nära hela tiiiiden!!



senare på kvällen lirade vi boll och hade det superbra. slapp lördag :)




20:onde juni 2013

hallåå i stugorna! idag har jag inte gjort många knop. jag har varit varm plus att jag har haft ont i halsen hela veckan, plus att jag har jobbat, så denna lediga dag var välbehövlig!

känna konstigt att jag har tagit studenten... har inte riktigt insett det men det kommer väll! se här så fin min tårta var.... :D




18:onde juni 2013

Vi drog till Högbo på eftermiddagen då solen lyste upp hela viken. Jag trodde faktiskt att det skulle regna hela dagen men se så det kan vända! :) snart är det dags för shorts premiär!

imorgon så jobbar jag till stängning. efter det ska jag hem till kusinen som fyller 16år!




studentbilder från mobilen! :)


17onde juni 2013

idag så har jag jobvat halva dagen :) efter jobbet så drog jag, mina två systrar plus två kompisar till kungsgårn och spela bilbingo :) jag körde MIN bil för första gången, jiiihoo! tyvärr ingen vinat den här gången heller...

imorgon ska jag umgås med emma och senare på dagen ska jag och killen dra och spela minigolf i höggan om vädret tillåter! :) hooppaas!


bjussar på en bild som knäpptes för några veckor sedan! haha arvid är så söööt


söndag

jahapp då var den här veckan snart slut!
den har gått så himla fort samt sjuuukt rolig! sorligt att behöva gå ifrån världens finaste klass, men thats life!

(bilder från min studenten kommer komma i ett annat inlägg)

idag så har jag, mamma, melissa, killen plus min faster och kusin varit i huddik och kollat på när yngsta kusinen spelade fotboll! han och hans lag har spelat cup hela helgen. tyvärr åkte dom ur semi finalen!






15:onde juni 2013

det är mycket skojj som har hänt! nu i veckan var det studentveckan och satan så fort den gick! i torsdags så åkte jag och killen till stan och käkade på nya waynes! som alltid så levererar waynes med sina toast!



senare så gjorde vi i klassen iordning skyltarna till flaket!










studentmiddagen!




studentveckan!

nu är vi inne på näst sista dagen! sorligt men sant!










8:onde juni 2013!

igår var det bal här i lilla viken. mitt sällskap var min fina kille som var så stilig! :)




6:e juni 2013

gooodmorgon! igår så jobbade jag till stängning och direkt efter åkte jag till stadsparken där vi i klassen lirade brännboll! :) vi var där i kanske en och en halv timme och övade, så på måndag är vi väl uppvärmda! :)

om en timme ska jag göra mina bal naglar. efter det ska jag och elidis åka in till valbo/gävle och leta efter maskeradkläder... :)



hahahhahah jag ville få till en bild med lilla ludde i bakgrunden och det fick jag, haha han somnade nästan!

4:e juni 2013

idag så åkte jag och killen in till gävle med elida och kevin. där letade vi runt efter den perfekta flugan (till en kostym alltså) och tillslut så hittade vi den efter typ två timmar... haha!
vi käkade god mat där och hade det allmänt trevligt :)

nu så tänkte jag krypa till kojs! imorgon ska jag till skolan och efter det blir det jobb i XL butiken i valbo! skojj :D




rundar av denna vecka

helgen har varit väldigt bra. i fredags så jobbade jag till 18:00 och efter det drog kusinerna, faster, jag och mina systrar hem till pappa. där bjöds det på god mat. vi lirade bland annat fotboll och hade det allmänt trevligt :) efter det åkte jag hem till killen som låg och väntade på sega mig, hehe.

på lördag morgon ringde klockan runt halv tio. det var bara att kliva upp för jag skulle jobba till 14:00.
efter jobbet kom killen hem till mig :)

och så idag. vi vaknar av att kusinen ringer och väcker oss halv tio -,- tack för den! vi drog in till valbo bara för att jag lära köpa nya klänningar. köpte med mig tre fina klänningar så jag var super nöjd! efter valbo trippen åkte vi hem och firade min kusin och där bjöds det på tårtor och kakor i stora lass..... så nu på kvällskvisten har vi varit ute på en långpromenad för att dämpa all tårtångest! ;)








2 juni 2013

Strax ska vi åka iväg till kusinen och fira honom som fyller år idag! Kom precis hem från Valbo så måste byta om och gör mig iordning :)


1 juni 2013

sista jobbarpasset är avklarat för den här veckan! jag tror det dröjer ett tag innan jag ska jobba igen (om det inte blir nån akut tid där dom behöver hjälp :)).

killen är på väg hit nu. ikväll ska vi bara ta det lugnt. kanske att vi beställer hem god mat också, det visar sig! :)




RSS 2.0