Hollister

Från butiken Hollister (ny butik i Sthlm)


30 juli 2012

Har som sagt varit bortrest under helgen. Familjen och jag drog till Tallin vilket var hur kul/ skönt som helst. Vi har haft 32 graders sol så vi ska inte klaga =) Har köpt massor av nya saker. Tänkte visa lite här på bloggen (tidsinställda inlägg) 
 
Hoppas ni får en kanon dag! För det tänker jag ha :)
 

Grattis på födelsedagen!

För tjugo år sedan föddes en alldeles underbar person.
Min prins, min bästa vän :)

Grattis ännu en gång =] 

Idag blir det kalas för hela slanten! Och jag hoppas att han kommer att få en toppen dag, för det är han värd! =)


New in

Köpte med mig två nya nagellack från Ica igår. Den röda färgen är hur fin som helst! :)


26 juli 2012

Halloooj. Jag syrran och mami har varit på stan och fixat ärenden. Vi har bland annat växlat pengar till euro! Vi åker imorgon vilket är så skojj :) Vi har en hel del att fixa här hemma. Måste städa och dona innan jag drar mig hem till grabben också. Blir dålig uppdatering under helgen! :)


24 juli 2012

Idag har jag, syrran och ena kusinen strosat runt på stan. Jag köpte med mig underkläder plus hemmakvälls underbara godis. Efter ca två timmar på stan cyklade vi hem och åt godis och tittade på twilight filmerna ;b skön och slapp dag.. Imorgon ska jag jobba extra till fem. Ska bli skojj (:


godnatt =]


kvällshumor!


New in

Jag beställde värmeskydd till håret för ett tag sedan. Har testat den två gånger och jag tycker mina lockar blir mycket mjukare än innan (har nästan aldrig använt värmeskydd förr). Lockarna blir inte lika "frissiga" som de blev innan. Jag är super nöjd! Ca pris 200 kr. (Min frisör rekommenderade just den här produkten)


23 juli 2012

Hejsan! Vi har precis kommit hem från maxi :) storhandlade lite mat med syrran och mami. Nu så tänkte vi spela lite Sims 3 medan mami lagar mat :)


19 juli 2012

Äntligen, äntligen har jag slutat för dagen! Imorgon är jag ledig och på lördag jobbar jag min sista dag, enligt schemat i alla fall. Jag kommer att jobba extra, men jag kommer få fler lediga dagar vilket är välbehövligt :-)!! Dessa veckor har gått fort! Snart kommer grabben över :)


Lugnt

Har en lugn stund för mig själv! Imorgon jobbar jag till fem vilket är grymt skönt!


Home

Jobbade från halv tio till sju idag. Tufft pass. Ska hoppa in i duschen och sedan äta tårta!


18 juli 2012

Lilla Miloo fyller 4 år idag! Min älskade lilla prins :-)


Glatt överraskad

Kommer hem efter ett 11-timmars pass och ser denna sak stå på rummet. Snacka om glatt överraskad :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2040115/images/2012/pic_5005c8e6e087c32b84000036.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2040115/images/2012/pic_5005c8e6e087c32b84000036.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2040115/images/2012/pic_5005c911ddf2b3093d000003.jpg" class="image">


17 juli 2012

Jobbade två timmar över idag så kom hem ganska sent. Har hunnit käka och hämtat ut ett paket på ica. Min jacka har äntligen kommit :) (bild på mitt nyklippta hår')


16 juli 2012

Vi vaknade vid tio av att det mullrade (åskade) utanför. Låg och drog oss till tolv och efter det käkade vi nybakade bröd till frukost =)
Vi tänkte dra och spela tennis men vädret visade inte sin bästa sida så vi stannade inne och spelade fifa. Drog hem vid fyra tiden och sen dess har jag mest glassat runt. Kollat på en del avsnitt av Skilda världa, samt käkat friterade bananer! Mums.

Imorgon börjar jag jobba 09:00! Hörs


15 juli 2012

Tjena tjena. Jag kom precis hem ifrån Emmis. Åhh, de har skaffat två söta kattungar som är så himla lurviga och goa! Svårt att slita sig =)

Nu så ska jag packa väskan och äta. Spenderar natten hos grabben. :)


13 juli 2012

Tjena tjenaaaaaaaa. Ska packa väskan och dra hem till pöjken nu. Jag och familjen var nyss på kalas hos min kusin som blir hela 10 år =) Föresten.... Är ledig tre dagar i rad nu... Värt att noteras

Imorgon vankas det partyparty!


10 juli 2012

Hallå! Har precis kommit hem från jobbet. Skulle egentligen vara ledig idag men jobbade istället =)

Ska hoppa in i duschen och sedan käka något. Efter det drar jag hem till grabben och spenderar kvällen där. Imorgon börjar jag sent =)

(Köpte med mig en brund-utan-sol för någon dag sedan. I detta regnväder blir ingen av oss brunare precis...)


waynes

Nu så ska jag åka till Waynes. Jag och elidis ska ta en fika och prata i massor!
Klippningen gick bra. Känns super konstigt med kortare hår. Jag har aldrig fattat hur långt mitt hår har varit. Men nu förstår jag efter denna klippning...... =)

Lägger upp bilder på håret sen!


9 juli 2012

Tjena tjena. Idag så är jag ledig vilket är otroligt skönt =)
Mamma, lillesyrran och jag fick en impulside vid frukostbordet. Vi har nämligen bokat tid för hårklippning idag! Så klockan tre bär det av mot stan för att få några dm avklippt. Usch vad hemskt. Hatar att klippa håret men det måste göras........ :( haha.

från ur och penn

Min nya klocka som fick följa med hem. Så himla fin färg. Supernöjd!


dagens

Vädret har varit helt toppen idag. Så himla skönt med tanke på att jag hade min lediga dag idag! Jackan och koftan åkte av ganska så snabbt =)

5:e juli 2012

Vid ett tiden åkte jag och pöjken in till Gävle. Det var hur härlig som helst att strosa runt där då det var så himla fint väder! :) Och inte satt det helt fel med lite fika på det.
Jag fick med mig en tröja och en klocka.


4 juli 2012

Halloj, Idag har jag jobbat som vanligt :) Imorgon har jag min första lediga dag!! Det firar jag och grabben med att åka till gävle för shopping! ;)


3 juli 2012

Godmorgon! Idag är jag uppe med tuppen eftersom att jag ska cykla iväg till jobbet om ca en timme. Men innan det ska jag äta jordgubbar till frukost, muuumms!


The Vow

Igår såg vi en superbra film som jag varmt rekommenderar!


2 juli 2012

Tjena tjena!

Idag vaknade vi kvart över elva. Fick panik då jag såg hur mycket klockan var, så jag släpade med grabben ner till köket och så käkade vi en riktig brakfrukost! Efter det gick vi ut på gården och spelade badminton, hoppade studsmatta, solade och senare lagade vi tacos! =)
En super härlig start på dagen. Vid fyra cyklade jag iväg till jobbet och jobbade till stängning! Imorgon har jag sovmorgon, skönt som tusan :D


2 år!

Såg att jag har haft bloggen i två år idag! Det är sjukt vad tiden går fort.


1 juli 2012

Tjenare!

Igår åkte jag, mami, grabbe, syrran och evis in till ockelbo och strosade runt på marknaden i fem - sex timmar. Senare när vi kom hem kollade vi på tre filmer och åt grillat. En väldigt skojjsig dag :).

Snart så ska jag ta och städa rummet från grunden. Det händer inte så ofta men jag känner att det behövs göras idag. Om ett tag kommer grabben hit. Kanske att man får lite hjälp? (a)
Jag bor ju inte direkt själv i rummet... :)

(Köpte en fiffig sak till mobilen igår. Mycket nöjd)


RSS 2.0