15:onde september 2013

hallåå hallååå!

jahapp, jag har jobbat hela veckan som varit, inklusive helgen. idag var min lediga dag och den har jag tillbringat tillsammans med emma. vi drog in till valbo och shoppade. ibland behövs sånt också! :)
paket från posten!

I onsdagskväll beställde jag hem en film och en bok, supertråkig beställning fast skojjiga grejjer. Idag kom i allafall filmen hem, super snabb leverans från cdon.com. synd att det dröjer med boken, det är den jag längtar mest till!

superkul att ha alla twilight filmerna nu! älskar den här filmen... såg den två ggr på bio :)


spontant är bäst

...älskar när lilla miloo kommer och lägger sig bredvid mig helt spontant! hihi han är så söööt och mjuuuk, min lilla bebis! ♡ =)
13:onde september 2013

hallåååå! puuuuh, är så slut i kroppen. idag har jag jobbat ett åtta timmars pass inne i valbo. imorgon blir det dubbelpass, måste typ gå och lägga mig snart så jag kommer upp imorgon, haha :)

just nu ligger jag i soffan och kollar på svenska hollywood fruar (reprisen)
4:e september 2013

gooookväll!

jahapp, idag har jag jobbat och blablablaaaa... imorgon är det samma visa- ett 7 timmars pass inne i valbo.

ja vad har jag gjort sedan jag kom hem? inte så mycket... kollat på idol som ääääntligen har dragit igång! :) och snart drar körslaget igång också. fattar inte varför jag gillar den typen av underhållning. de flesta kollat på maria wern, wallander och beck. jag kollar på körslaget, lets dance och allsång på skansen! skåååål! :)
1:a september 2013!

Heeejjjjjjj! Jahapp, då var det redan september. uuuusch, vill ha sommar och sol året om :)

I onsdags åkte vi in till mammas kompis och firade henne. jag och syrran lekte som vanligt med arvid, oliver och hugo :) arvid har lärt sig gå några steg, så sööööt! :)I torsdags, fredags och igår jobbade jag. Idag jobbar jag inne i valbo, slutar om ca 40 min :)

RSS 2.0